Over Orly

Creatief bezig zijn

De persoon achter Orly Interior Art-Design is Orly Trost. Een creatieve en gedreven vrouw die haar passie volgt. Het is zeker geen vanzelfsprekende weg geweest naar waar ze nu staat. Als ondernemer heeft ze veel verschillende, succesvolle initiatieven opgezet en afgerond. Zo is ze nog steeds eigenaresse van een kleinschalig uitzendbureau en heeft ze haar eigen kledinglijn en Bed & Breakfast gehad. Creatief bezig zijn is een rode draad in haar leven en kunst is voor haar daarvoor de ultieme uitlaatklep.

 

Vijf jaar geleden is ze begonnen met het schilderen van rondjes voor aan de muur. Dat klinkt eigenlijk eenvoudiger dan het is, want het zijn gedetailleerde kunstwerken. Maar ze maakt het niet graag ingewikkeld. Dus schildert ze gewoon rondjes, zegt ze zelf.

Verbinden

Het unieke talent van Orly is om te verbinden. Dat doet ze bijvoorbeeld met haar uitzendbureau door vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Maar ze weet ook als geen ander hoe ze kleuren en patronen combineert zonder dat het te druk oogt. Vroeger deed ze dat met haar eigen kledinglijn Boeji, waarbij ze gebruik maakte van gerecyclede materialen. Nu doet ze dat met haar kunst. De rondjes van Orly zorgen voor verbinding en rust in een huis. Waar kleuren in een interieur eerst los staan, vormen ze door een rondje een geheel.

Het interieur van haar voormalige Bed & Breakfast De Blauwe Deur is een goed voorbeeld van hoe haar rondjes een huis tot leven laten komen. Ze gebruikt in het interieur veel verschillende materialen en kleuren, maar desondanks is het toch met elkaar verbonden.

Met elke laag verf die ze op een rondje schildert komt het stuk meer tot leven. Het brengt diepgang en warmte. Een rondje zit altijd vol met emotie. Vaak vertellen klanten verhalen die haar aangrijpen en die ze terug laat komen in het rondje. Kleuren en patronen zijn daarin erg bepalend. Voor de één doet bijvoorbeeld de kleur rood heel veel, maar voor iemand anders past blauw beter.

Orly is iemand die als geen ander aanvoelt welke stijl bij iemand past en waar iemand naar op zoek is. Hoe groot of klein dat ook is. Daardoor weet ze mensen te raken met haar werk.

 

Meer weten?

Ben je benieuwd naar wat Orly voor je kan doen? Ze staat voor je klaar in haar galerie in Laren. Je mag altijd langskomen of vrijblijvend een afspraak inplannen om jouw wensen te bespreken. Eerst even bellen mag natuurlijk ook. Lees hier meer over haar werkwijze en beschikbaarheid.